Anders O.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Guitar og sang synkront, Hørelære/Musikteori, Klaver, Rytmisk guitar
Guitarist fra musikvidenskab underviser i el/akustisk guitar, klaver for lettere øvede samt sang og elbas for nybegyndere.

Om Anders
Jeg er 24 år gammel og har brugt det meste af mit liv på at spille musik. Jeg har modtaget guitarundervisning, siden jeg var 10 år og senere undervist på Struer og Skive Musikskole og været i Sverige på et intensivt musikuddannelsesforløb i 2 år. Nu studerer jeg musikvidenskab i Århus, hvor jeg har beskæftiget mig mere med klaver og sang.

I min fritid medvirker jeg i forskellige bands såsom bigbands, rockbands og coverbands. Derfor har jeg et meget stort kendskab til de forskellige musikalske genrer som: blues, funk, pop, rock, jazz osv.

Om undervisningen
Jeg tilbyder undervisning i: elguitar, akustisk guitar, klaver for lettere øvede samt sang og elbas for nybegyndere.

I undervisningen tager jeg udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker. Musik skal være sjovt, og derfor foreslår jeg, at eleven selv tager stilling til, hvilken genre han/hun vil spille. Min erfaring er, at eleven lærer bedst ved selv skal komme på banen. Jeg vil selvfølgelig gerne guide eleven og foreslå sange, som jeg tænker vil være passende for den enkelte elev.

Elguitar og akustisk guitar
Et eksempel på en typisk guitarlektion kunne være: Instrumentet stemmes, undervisning i strumming/rytmer, solospil/improvisation, melodispil, harmonisering/akkorder, fingersætning, plekterteknik, teori og hørelære. Eleven vil have mulighed for vælge imellem noder eller tabs.

Klaver
Klaveret har mange fantastiske funktioner, og det er et nemt overskueligt pædagogisk instrument, hvis man gerne vil gå i dybden med f.eks. korharmonisering eller teori og hørelære. Alle musikere burde derfor beskæftige sig med klaveret som instrument. Jeg vil i en klaverlektion kunne tilbyde undervisning i nodelæsning, akkompagnement af forskellige genrer samt melodi og becifring.

Bas
Bassen er et sjovt instrument. Bassen kan spille alt fra riffs, melodier og akkorder. Mit hovedfokus i basundervisning vil dog tage udgangspunkt i numre og i at lægge et godt groove, så eleven kan spille en god og velfungerende basstemme i hvilken som helst genre. Undervisningen er rettet mod nybegyndere.

Sang
Sang er vores kropslige instrument. Det er godt instrument, der kan sætte ord og musik på vores følelser. I sangundervisning vil jeg tage udgangspunkt i det helt elementære at kunne få en naturlig lyd og ren lyd ud. Undervisningen er rettet mod nybegyndere.

Underviser også hos dig?

Ja, hvis det er indenfor 10 km fra Aarhus C. Kørselsgebyr på 25 kr. skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Anders O. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Anders O. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anders O. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked