Andrea L.C.

Hørelære/Musikteori, Klaver for begyndere, Kornet, Trompet
Imødekommende, legende og dygtig underviser til trompet på både begynderniveau og øvet niveau

Om Andrea
Jeg er rytmisk trompetist og har bl.a. gået et år på MGK-Ø samt musikskolen Frontsession, hvor jeg særligt har spillet jazz i forskellige former, men også pop, funk, latin og RnB. Meget af min erfaring fra jazz kommer af at spille i bigbands. Jeg har bl.a. spillet i ungdomsbigbandet Danish Youth Jazz Orchestra i to år, hvor jeg har fået kendskab til en masse fed både traditionel og ny bigband musik. Herudover har jeg spillet i forskellige bands, hvor jeg både har arbejdet med komposition, sammenspil og mange forskellige musikgenrer.

Om undervisningen
Det skal være sjovt at spille musik og trompet – derfor skal vi lege med rytmer og musikteori og sammen udvikle os på trompeten og lære, hvor fedt et instrument, det er! Jeg underviser også gerne i hørelære og musikteori samt begynderklaver.

Den første lektion
I den første lektion kommer vi til at prøve trompeten af med nogle øvelser og snakke om, hvad du ønsker at spille og bruge trompeten til, og så vil vi sammen arbejde os ind på, hvordan undervisningen skal foregå, så den passer lige præcis til dig.

Underviser også hos dig?

Ja, X kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i 5762 Vester Skerninge.

Onlineundervisning

Andrea L.C. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andrea L.C. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andrea L.C. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked