Andreas

Klaver, Sammenspil
Pop, jazz, blues, funky grooves.

Andreas om undervisningen:
”Klaveret er et instrument med uendelige muligheder, der kan bruges i stort set alle genrer. Derfor bygger jeg min undervisning op omkring dig som elev og dine behov, så du får det fulde udbytte og udvikler dig i den retning du ønsker.”

Undervisningen skal være sjov
”For mig at se skal undervisningen være sjov. Man lærer nemmest og hurtigst, hvis materialet er vedkommende og spændende og noget, man ønsker at beskæftige sig med. Samtidig er det vigtigt for mig, at give en grundlæggende forståelse af teorien bag musikken, samt sikre at eleven har den rette holdning og øve-teknik for at undgå skader. Derfor vil jeg supplere undervisningen med teoretiske/tekniske elementer i det omfang der er relevant for den enkelte elev.

Jeg har undervist både nybegyndere og øvede. Så jeg kan give råd og vejledning om alt fra den spæde begyndelse til komplicerede jazz-akkorder, det fede boogie-groove, hvordan man akkompagnerer en sangerinde osv. – Kun fantasien sætter grænser!”

Om Andreas:
Andreas er udøvende musiker, samt bachelorstuderer i rytmisk klaver og sammenspilsledelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Tidligere har han gået 2 år på Musikalsk Grundkursus (MGK) i Aalborg, hvor han modtog undervisning af bl.a. Carsten Kjær.

Gennem de sidste 5 år har han spillet et hav af koncerter i forskellige konstellationer, til forskellige typer arrangementer, og dermed beskæftiget sig med en bred vifte af genrer.

Andreas fortæller:
”For mig giver det utrolig god mening af kombinere det udøvende element med det at undervise. Jeg kan bedre fortælle og formidle hvordan “den virkelig musikerverden” ser ud, tips til at komme ud og optræde for flere mennesker end din familie osv. ”
Med over 300 jobs og koncerter gennem de sidste 5 år, har Andreas prøvet lidt af hvert. Pt. er han fast medlem Spotlight Band, der er et fest-orkester med base i Aalborg.  Hvis du har spørgsmål, der ikke er besvaret i teksten ovenfor, er du mere end velkommen til at kontakte mig for svar.”

 

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale i Aalborg C.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Andreas og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked