Andreas O.

Violin
Sympatisk, engageret og dygtig underviser på højt professionelt niveau.

Om Andreas
Andreas har spillet violin siden han var 7 år, og han blev færdiguddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1995. I 1998 blev Andreas ansat som 1. violinist i Copenhagen Philharmonic, og siden har han spillet mange koncerter årligt i forskellige sammenhænge, herunder Wiener-koncerter, ligesom han har indspillet i populærmusikalske genrer med navne som Rasmus Seebach og Mew.

Om undervisningen
Andreas lægger vægt på god koncentration samt god energi og engagement. Undervisningen vil bære præg af omhyggelighed og flittighed samt en god indlæringsstruktur. Eleven må gerne vælge egne stykker, som han/hun ønsker at lære.

Den første lektion
I vil indlede med det basale og lære hinanden at kende. Andreas finder udøverens niveau, og herefter kan der tages hul på generel teknisk oplæring (hvordan man holder violinen, buen osv.) og evt. skalaer og etuder.

Underviser også hos dig?

Nej, Andreas underviser hos sig selv i Sølvgade, 1307 København K.

Onlineundervisning

Andreas O. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas O. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 400 kr.
45 minutter: 575 kr.
60 minutter: 799 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas O. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked