Andreas P.G.

Bas, Elbas, Guitar, Klaver for begyndere
Det skal være sjovt at lære.
Om Andreas
Andreas er en ung mand i 20’erne med mange års erfaring på bassen. Andreas har spillet i rigtig mange bands og har bl.a. gået på MGK. Han spiller primært pop, rock og funk, men kan sagtens spille andre genrer også, hvis der er noget, som eleven rigtigt gerne vil prøve af.
Om undervisningen
Andreas har erfaring som lærervikar på en folkeskole og har god rutine med at skabe et trygt miljø i undervisningen. Han lægger vægt på, at det skal være sjovt at spille musik, og at eleven også har det fedt med den musik, der spilles. Dette gælder både på bas, begynderguitar og begynderklaver. Eleven kommer til at udvikle sig musikalsk ved at lære konkrete sange samt teori og teknik (men på den sjove måde).
Den første lektion
Den første lektion starter med, at eleven fortæller lidt om sig selv og sin musiksmag. Herefter spiller I noget musik, som enten eleven eller Andreas har med. Ved afslutningen af timen aftales det, hvad der skal arbejdes på til næste gang.

Underviser også hos dig?

Ja, Andreas kommer til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt alt efter afstand). Ellers afholdes lektionerne på Emma Gads Vej, 2300 københavn S.

Onlineundervisning

Andreas P.G. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas P.G. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas P.G. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked