Andreas S.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Sød og imødekommende underviser med speciale i improvisation.

Om Andreas
Andreas er i starten af 20’erne og har spillet guitar på seriøst plan, siden han var 13-14 år gammel. Det var her, hans udvikling for alvor begyndte at tage fart, og siden da har han spillet guitar næsten hver dag. Andreas startede sidenhen på musikefterskolen i Humble, og det blev et vigtigt år for hans musikalske identitet. Han fik stor interesse for jazz og begyndte at interessere sig for musik, der indeholder improvisation og blander flere genrer sammen. Andreas er i 2023 kommet ind på det Jyske Musikkonservatorium, hvor han skal studere guitar.

Om undervisningen
Andreas stræber efter at motivere sine elever, give dem en god oplevelse og gøre dem bedre på instrumentet. Han ønsker, at alle elever føler, at de får noget ud af undervisningen, og han lægger vægt på at imødekomme den enkelte elevs behov og rådgive om individuelle øvelser.

Den første lektion
Den første lektion med Andreas vil forløbe således, at I først snakker sammen om dine ønsker til undervisningen og hvilket niveau du er på. Således kan han bedre tilrettelægge et undervisningsforløb. Herefter skal I i gang med at spille 🙂

Underviser også hos dig?

Nej, Andreas underviser kun hos sig selv.

Onlineundervisning

Andreas S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked