Andreas S.K.

Akustisk guitar, Bas, Guitar, Klaver for begyndere, Rytmisk guitar, Trommer
Underviser, der får dig til at føle dig hjemme på dit instrument, og som vægter leg med musikken og improvisation højt.

Om Andreas
Andreas har spillet musik hele sit liv og har beskæftiget sig bredt med mange forskellige genrer fra rock til jazz. Til dagligt studerer han Rytmisk Trommer på MGK-MidtVest og har derfor også viden om musikteori. Andreas har flere års erfaring med undervisning på forskellige niveauer og alderstrin.

Andreas kan også undervise i guitar, klaver og bas på begynderniveau.

Om undervisningen
Generelt er det vigtigt i Andreas’ undervisning, at elevens behov kommer først. Undervisningen foregår i øjenhøjde og tager udgangspunkt i elevernes interesser og evner. I fællesskab laves en plan for den pågældende elev, så alle ønsker så vidt muligt bliver indfriet. Det er også vigtigt for Andreas, at musikken er sjov at øve og spille, men samtidig klæder eleven på til at spille sammen med andre. Derfor indeholder undervisningen bl.a. rytmiske øvelser, improvisation og teknik.

Den første lektion
Den første lektion vil indeholde en planlægning af det videre forløb. Hvis du har genrepræferencer og ønsker til specifikke ting, vi skal arbejde på, vil vi starte med dem, og ellers vil vi sammen vurdere, hvad der er relevant for dig.

Underviser også hos dig?

Ja, Andreas kommer til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt).

Onlineundervisning

Andreas S.K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas S.K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas S.K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked