Andreas To.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Komposition, Sammenspil, Saxofon
Udannet jazzsaxofonist tilbyder undervisning for alle aldre og niveauer. Der tilbydes også kvalificeret undervisning i andre instrumenter.

Om Andreas
Jeg hedder Andreas og er fra København og uddannet jazzsaxofonist fra konservatoriet i Amsterdam og The New School of Jazz i New York. I de sidste 4 år har jeg levet som freelance musiker.

Jeg kan godt lide at undervise og dele den musikalske viden, jeg har tilegnet mig som professionel musiker. Som jeg ser det, er min vigtigste rolle at hjælpe dig med dine mål, og at du får inspiration og hjælp til at udvikle dig musikalsk og have det sjovt med det.

Om undervisningen
Jeg tilrettelægger hver lektion efter den enkelte elevs ønsker, alder, niveau og behov.
I min undervisning kan vi på længere sigt arbejde med melodier, harmoni, rytmer, hørelærer, intonation, egalitet og analyse. Vi kan snakke om forskellige musikalske stilarter eksempelvis blues, swing, bebop, hard bop, nutidig jazz pop og rock, hvordan man øver sig, og hvordan man finder sin egen sound som musiker igennem improvisation og komposition.

Desuden underviser jeg i klaver, sammenspil, komposition, hørelære/musikteori, fløjte og klarinet.

Alle aldre og musikalske niveauer er velkomne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen på Frederiksberg eller Nørrebro.

Onlineundervisning

Andreas To. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas To. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas To. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked