Andreas T.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Undervisning i guitar til begyndere eller letøvede

Om Andreas

Jeg hedder Andreas er 18 år og har spillet musik siden jeg var 11. Jeg har lært hvordan jeg selv har udviklet mig og ved hvornår det begynder at blive fedt at spille på guitar. Min undervisning er meget præget af hver enkelt elevs ønsker om det er rock, pop country eller hvad man ønsker.

Om undervisningen 

Mit speciale er elguitar hvilket jeg selv startede med at spille hvilket har givet mig massere materiale at arbejde videre med. Og nej, jeg kan ikke kun undervise dig i el-guitar hvor vi kan rocke til noget Guns N’Roses. Jeg elsker også popmusik, som Ed Sheeran, Passenger og Jason Mraz, så fingerspil og akkorder er også meget muligt . Det jeg tilbyder dig er altså kort sagt undervisning der kan få dig fra intet til en at kunne sidde ved lejerbålet på kort tid. Men også at tage skridtet videre fra de dejlige, men i længden lidt kedelige akkorder til en verden af blues eller fingerspil.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Andreas T. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andreas T. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 299 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andreas T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked