Anette P.H.

Klaver, Sang
Jeg brænder for musik og brænder for at videregive den unikke oplevelse det er at mestre et instrument.

Om Anette
Jeg er uddannet sanger og pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København samt Internationalt Certificeret Suzuki Klaverlærer og derfor medlem af ESA (European Suzuki Association). Jeg har over 35 års undervisningserfaring på alle niveauer og i alle aldre fra småbørnshold til konservatorieforberedende kursusforløb (MGK) og musikkonservatorier. Udover undervisningen har jeg også en karriere som solist.

Om undervisningen

Undervisningen i sang
Jeg underviser i solosang samt holdbaseret sangundervisning på alle niveauer og i alle aldre. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens alder og niveau og indeholder bl.a. pædagogiske
indfaldsvinkler fra den internationalt anerkendte Suzuki-metode. I sangundervisningen indgår der blandt andet:

– Grundlæggende sangteknikker og principper for sund stemmeføring med udgangspunkt i stemmeforskeren Cathrine Sadolins metodik
– Kropsbevidsthed bl.a. i forhold til vejrtrækning og kropsholdning
– Styrketræning i det omfang, det er relevant for sund stemmeføring
– Performance og musikalsk udtryk herunder tekstfortolkning og melodisk forståelse
– Generel musikforståelse og musikteori i det omfang, det er relevant

Undervisningen i klaver
Jeg underviser i klaver for begyndere og let øvede i alle aldre. Den pædagogiske indfaldsvinkel er den internationalt anerkendte Suzuki-metode. I klaverundervisningen indgår der blandt andet:

– Nodelære
– Akkordlære
– Akkompagnement og brugsklaver
– Improvisation
– Teknisk, rytmisk og teoretisk musikforståelse
– Musikalsk udtryk
– Kombination af sang og klaverundervisning, hvis eleven ønsker det

Undervisers genre
Jeg kan i kraft af min uddannelse og sine mange års erfaring som musiklærer og solist undervise i de fleste musikalske genrer.

Den første lektion
Jeg lægger stor vægt på, at den enkelte elev føler sig tryg og godt tilpas i det musikalske rum, der skabes. Jeg har arbejdet med musik hele mit liv og kan derfor tilpasse undervisningen, så den enkelte elev oplever kontinuerlig musikalsk fremgang.

Børn
Jeg har rigtig gode erfaringer med at undervise børn efter Suzuki-metoden. Metoden er også kaldet ”modersmålsmetoden”. Den læner sig op ad den måde, vi lærer at tale på ved først at lytte og
efterligne og derefter lærer vi at læse og skrive. Jeg har beskæftiget mig i mange år med børne- og ungeundervisning og har erfaret, hvor vigtig forældrenes rolle er for barnets musikalske udvikling. Derfor skal du som forælder også være med til al undervisningen samt hjælpe barnet med at øve derhjemme. Et barn kan generelt starte med at lære et instrument fra 4 til 5-års alderen.

Underviser også hos dig?

Nej, Anette underviser hos sig selv.

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 425 kr.
60 minutter: 550 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anette P.H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked