Ann-Kirstine H.

Violin
Dygtig violinist fra musikkonservatoriet tilbyder undervisning til begyndere og øvede i alle aldre.

Om Ann-Kirstine
Hej, mit navn er Ann-Kirstine og jeg spiller violin. Jeg studerer jeg på syddansk musikkonservatorie i Esbjerg.

Erfaring
Jeg har spillet violin siden 2008. Jeg har altid spillet folkemusik og er trænet i at spille udenad og på øret. Jeg har gået på Syddansk Folkemusik Talentskole og haft musik på A-niveau i gymnasiet.

Derudover har jeg færdiggjort MGK (Musikalsk Grundkursus) i Kolding og har dermed også et godt kendskab til hørelære og teori.

Jeg har arbejdet rigtig meget med improvisation og opbygningen af en god solo. Udover folkemusik, har jeg også spillet jazz og en del fri improvisation.

Om undervisningen
Det er vigtigt for mig, at man skal have det sjovt med at spille musik! Jeg vil gøre mit bedste for at opfylde dine behov og ønsker.

På violin ville vi starte med at tage udgangspunkt i at lære melodier udenad og på øret. Vi kommer til at arbejde med intonation og klang. Jeg vil også introducere nodelæsning og teknik på violin.

Underviser også hos dig?

Ja, Ann-Kirstine kommer hjem til elever i Esbjerg mod et nærmere aftalt kørselsgebyr.

Onlineundervisning

Ann-Kirstine H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Ann-Kirstine H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ann-Kirstine H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked