Ann-Kirstine H.

Violin
Dygtig violinist fra MGK tilbyder undervisning til begyndere og øvede i alle aldre.

Om Ann-Kirstine
Hej, mit navn er Ann-Kirstine og jeg spiller violin. Jeg bor i Vamdrup, og lige nu studerer jeg på MGK (Musikalsk Grundkursus) i Kolding.

Erfaring
Jeg har spillet violin i 12 år. Jeg har altid spillet folkemusik og er trænet i at spille udenad og på øret. Jeg har gået på Syddansk Folkemusik Talentskole og haft musik på A-niveau i gymnasiet. Jeg har dermed også et godt kendskab til hørelære og teori.

Jeg har arbejdet rigtig meget med improvisation og opbygningen af en god solo. Udover folkemusik, har jeg også spillet jazz og en del fri improvisation.

Om undervisningen
Det er vigtigt for mig, at man skal have det sjovt med at spille musik! Jeg vil gøre mit bedste for at opfylde dine behov og ønsker.

På violin ville vi starte med at tage udgangspunkt i at lære melodier udenad og på øret. Vi kommer til at arbejde med intonation og klang. Jeg vil også introducere nodelæsning og teknik på violin.

Underviser også hos dig?

Ja. Undervisningen foregår kun hos eleven, og det kan foregå i både Vamdrup og Kolding.

Onlineundervisning

Ann-Kirstine H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Ann-Kirstine H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Ann-Kirstine H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked