Anna Oline

Sang
Konservatorieuddannet sangerinde med speciale i sang og Sang, Dans & Spil (SDS).

Om Anna Oline:
Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, udøvende sangerinde og har en baggrund inden for teater, moderne dans og vestafrikansk dans.

Om undervisningen:

Det essentielle i min undervisning er at skabe et rum, hvor den enkelte elev oplever glæden og friheden ved at bruge stemmen og udtrykke sig. Undervisningen sammensættes ud fra elevens egne ønsker, behov, alder og niveau. Jeg underviser i de fleste rytmiske genrer og er åben over for elevens egne sangvalg.

Undervisningen centreres omkring:

– Sangteknik og kropsligt arbejde: Sangerkropstræning og stemmeøvelser, der primært tager afsæt i Anne Rosing Metoden. Vi træner de essentielle støttemuskler og arbejder med kropsholdning og vejrtrækning.

– Udtryk og kreativitet: Fortolkning og tekstarbejde samt improvisation og sangskrivning.

– Rehabilitering af stemme: Det fysiske arbejde (sangerkropstræning og sangøvelser) er med til at afhjælpe kompensatoriske spændinger. Derudover tilbydes manuel behandling med fokus på kæbe, bryst og mave.

50 pct på din første lektion
Book en lektion med Anna Oline i dag og få 50 pct i rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du køber et 5-turs kort eller mere efterfølgende.

 

 

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i et øvelokale.

Onlineundervisning

Anna Oline tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Anna Oline tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 325 kr.
45 minutter: 425 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anna Oline og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked