Anton K.

Bas, Elbas, Klaver, Klaver for begyndere
Anton lytter først og fremmest til hvad eleven kunne tænke sig at lave og tilpasser undervisningen efter det.

Om Anton
Anton har gået på musikefterskole, Sankt Annæ Musikgymnasium og modtager nu undervisning på MGK. Anton har modtaget soloundervisning gennem alle årene og lærer nu også klaver som bi-instrument, hvilket kan fremme den teoretiske forståelse.

Om undervisningen
Det vigtigste i undervisningen er i første omgang, at eleven finder glæden i musikken, og at de bliver inspireret til selv at ville blive bedre. Meget undervisning er decideret umulig, hvis eleven ikke er motiveret til at lære. Jeg kan give eleven de byggesten (skalaer, teknik osv.), der vil gøre dem i stand til at spille, hvad de har lyst til – det skal være sjovt at spille musik!

Den første lektion
I den første lektion vil vi lytte til noget af det musik, eleven godt kan lide, og prøve at finde noget der kunne være spændende at lære. Derefter taler vi om elevens ambitioner på instrumentet.

Underviser også hos dig?

Ja, Anton kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Ægirsgade, 2200 København N.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anton K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked