Anton La.

Basun, Klaver, Komposition, Trombone
Konservatoriestuderende basunist underviser begyndere og øvede.

Om Anton
Anton er en alsidig musiker, som udover at spille trombone også arrangerer, komponerer og dirigerer. Anton har de seneste år spillet med i forskellige bigbands og orkestre, heriblandt Nordkraft Big Band, Randers Big Band, Swingtime Bigband, Silkeborg Bigband, International Youth Big Band camp 2022, New Nibe Bigband (dirigent) og Aalborg Youth Jazz Orchestra, hvor han er daglig leder og dirigent. Jazzmusik og improvisation betyder meget for Anton, idet han hele tiden udvikler sin teknik og klang sammen med andre. Derudover er han lige så meget pianist og bruger klaveret til akkompagnement, arrangement og komposition. Anton spiller generelt en masse forskellig musik og har en bred erfaring inden for rytmisk musik. Han siger selv: ”Jeg er en stabil og energisk ung fyr med et kreativt mindset og et godt humør”.

Om undervisningen
Hvis du er begynderelev, starter vi med enkle melodier og små øvelser til teknik. Jeg synes, det er vigtigt lige fra start at få et godt kendskab til noder og teknik på instrumentet. Jeg tror på, at
struktur og regelmæssig øvning er vejen frem for at udvikle musikalske færdigheder. Sværhedsgraden tilrettelægger jeg efter den enkelt elevs behov. Du må selvfølgelig meget tage noget med, som du synes kunne være sjovt at arbejde med, så vi kan få et fedt undervisningsforløb. Jeg elsker også at dykke ned i svær musikteori, spilteknik, forståelse af instrumentet og generel nodelære.

Underviser også hos dig?

Anton foretrækker at undervisningen foregår i et øvelokale i Aalborg Centrum, som han har adgang til. Han vil dog ikke afvise at undervise hos eleven, hvis der er et brændende ønske for det.

Onlineundervisning

Anton La. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anton La. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked