Anton T.

Bas, Elbas, Hørelære/Musikteori, Klaver
Passioneret og dygtig bassist tilbyder undervisning i bas og hørelære/musikteori til begyndere og let øvede. Der tilbydes også undervisning i klaver for begyndere.

Om Anton
Jeg går på konservatoriet i Amsterdam med elbas som mit hovedinstrument.

Jeg har spillet bas i snart 10 år, og jeg har gennem den tid prøvet mange forskellige genrer og stilarter af. Inden for de sidste par år har jeg hovedsageligt beskæftiget mig med jazz, soul, world, latin og R&B, hvor det improvisatoriske element har været i fokus.

Jeg spiller i et band, der hedder BIIRK, hvor vi fokuserer på den nordiske jazz og den danske sangskat. Vi er i gang med at udarbejde vores første album i øjeblikket.

Om undervisningen
Jeg synes, at bas er et utrolig sjovt instrument at spille på, og for mig er det vigtigt, at det er sjovt for dig at spille musik. Jeg vil derfor lægge vægt på, at vi sammen finder noget musik, der engagerer dig, så det ikke bliver disciplin, men lyst der gør, at du får lyst til at øve dig. Gennem specifikke sange kan vi finde nogle relevante øvelser, der vil gøre dine muligheder og dit “ordforråd” på bassen endnu større.

Jeg vil i løbet af undervisningen også introducere teorielementer, når det er passende samt hjælpe dig med at vække dit øre.

I undervisningen kan vi komme ind på følgende:
– Groove, time og feel
– Teori og noder
– Skalaer og akkorder til forståelse af musikken
– Det at være solist på bas og improvisation for at styrke øret
– Brug af øret i et musikalsk rum
– Gode teknikker til både højre og venstre hånd

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår online.

Onlineundervisning

Anton T. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anton T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked