Antonio D.

Hørelære/Musikteori, Trommer
Ung, dygtig og ambitiøs trommeslager underviser i trommer og hørelære.

Om Antonio
Antonio Dayyani er en 22-årig trommeslager og musiker, der beskæftiger sig med en bred vifte af genrer fra jazz til latin til folk til funk til rock og tilbage igen.

Antonio har bl.a. medvirket i projekter som Jon Norman og DAYYANI, men er i dag mest aktiv med sit anmelder -og radioroste soloprojekt Antonio Dayyani, der tager udgangspunkt i det nordiske jazz-univers.

Trods sin unge alder har Antonio mange års erfaring med undervisning i trommer, hørelære og sammenspil, og har desuden afsluttet MGK Ø i Aarhus.

Undervisning
Undervisning i trommer med Antonio er sjovt, kropsligt og MUSIKALSK. Der arbejdes også med teknik, men udelukkende for musikkens, og ikke for teknikkens, skyld.

Antonio gør meget brug af SSB (Sang, Spil og Bevægelse) som opvarmning/kropslig forståelse af det I arbejder med på sættet.

Undervisning i hørelære handler om at træne det musikalske overblik, og her arbejdes der bl.a. med skalasang, teori og gehør. Det er sjovere end du tror!

Antonios mål som underviser er, at gøre sine elever gladere og mere musikalske, så de bliver klar til at skabe smuk musik alene og sammen med andre. Han håber også selv på at blive klogere undervejs.

Første lektion
Til din første time med Antonio vil I se hinanden an, og han vil lære din musiksmag, styrker og udfordringer at kende. Som altid startes der ud med en god opvarmning.

Det er vigtigt at barrierer mellem elev og underviser hurtigt brydes ned, så intet er pinligt, mærkeligt eller forkert.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Antonio D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked