April S.

Tværfløjte
Sjov, tålmodig og meget forstående underviser.

Om April
Jeg hedder April, og jeg elsker at spille på tværfløjte. Jeg har selv gået i musikskole, og siden da har jeg ikke stoppet med at fløjte. Jeg har altid gerne ville undervise andre og forhåbenligt skabe en lige så stor passion hos mine elever, som min egen lærer skabte hos mig.

Om undervisningen
Først og fremmest vil jeg sikre mig, at eleven får noget ud af mine timer, både fagligt men også på et personligt niveau. Det er vigtigt for mig, at eleven kan finde glæde ved at spille på fløjte, og at vi kan have nogle sjove og faglige timer sammen.

Den første lektion
Først vil vi lære lidt om hinanden og bryde isen og derefter vil vi begynde på selve undervisningen. Først og fremmest skal eleven føle sig komfortabel med fløjten, hvis han/hun ikke har prøvet at spille på en før. Når eleven uden ubehag kan puste i fløjten, vil vi starte på de 3 grundlæggende toner G, A, H. Når de 3 toner er sat på plads, vil vi spille nogle sange med kun de 3 toner, og sådan vil den første lektion foregå. Vi vil snakke om hvordan det gik, ting der kan forbedre sig, og så vil jeg give nogle lektier for som selvfølgelig vil være sjove og ikke kedelige 🙂

 

Underviser også hos dig?

Ja, April underviser kun hos eleven.

Onlineundervisning

April S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

April S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til April S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked