Asger T.

Akustisk guitar, Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Kontrabas, Rytmisk guitar
Konservatorieuddannet bassist tilbyder undervisning på højt niveau på både elbas og kontrabas og i teori og hørelære. Underviser også begyndere. Kan også undervise guitarelever på begynderniveau.

Om Asger
Jeg er opvokset i Ribe og har en bachelorgrad i rytmisk bas fra konservatoriet i Esbjerg og en kandidatgrad i music performance fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor jeg har boet siden 2013 og spillet mange forskellige stilarter med et hav af forskellige musikere.

Jeg har en baggrund i jazz, rock og eksperimenterende improvisationsmusik, men jeg er som udgangspunkt åben og nysgerrig overfor alle former for musik.

Om undervisningen:
Undervisningen vil blive tilpasset den enkelte, og vi kan f.eks. arbejde med rytmik, sound, harmonisk forståelse, gehør, improvisation osv.

Asger og guitaren
Asger kan også forestå guitarundervisningen på begynderniveau.

Book en lektion med Asger i dag
Som ny elev får du 50 pct. i rabat på din første lektion (30 min.), hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i eget øvelokale på Østerbro eller evt. hjemme i Nord Vest.

Onlineundervisning

Asger T. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Asger T. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Asger T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked