fbpx

Asker H.

Banjo, Guitar, Hørelære/Musikteori, Musikhistorie, Sammenspil, Slide-guitar, Steel-guitar
Erfaren, meget alsidig, uddannet musiker og musiklærer underviser i guitar med speciale i fingerpicking, Ragtime, Delta blues, Steel-guitar (resonans - eller dobro guitar) og slide guitar. Underviser også i banjo, mandolin og ukulele og musikhistorie.

Om Asker:
Erfaren og uddannet musiker og underviser. Vægter kompetent og ikke mindst inspirerende undervisning. Asker er dygtig på mange strengeinstrumenter og er læreren for dig, der vil dygtiggøre dig eller måske begynde på et af disse instrumenter ovenfor. Asker er en meget dygtig guitarist og er særlig ferm til de mere specielle guitardiscipliner og tilbyder således undervisning på højt niveau i blandt andet: fingerpicking, Ragtime, Delta blues, Steel-guitar (resonans – eller dobro guitar) og slide guitar. Underviser også i banjo, mandolin og ukulele.

Asker siger:
“I min over 15 års erfaring som underviser tilstræber jeg en sammensmeltning at teori, teknik og musikalsk skaben. Endemålet er musikken i sig selv, og teori og teknik er et redskab til at nå til et musikalsk udtryk”.

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

RABATTER
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.


Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Asker H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked