August D.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Jeg underviser i et roligt og tålmodigt tempo, som ikke stresser eleven.

Om August
Mit navn er August, og jeg spiller både akustisk og elektrisk guitar. Jeg har gået på Den Kreative Efterskole på Kastanievej på Frederiksberg og på Musikgymnasiet Aurehøj i Gentofte. Derefter tog jeg et forårssemester på Den Rytmiske Højskole. Jeg planlægger nu at studere musikvidenskab på universitetet. Kreativitet fylder meget i mit liv, og jeg elsker at kunne udtrykke mig selv kreativt. Det vil jeg gerne dele med mine elever og dele glæden ved musikken.

Om undervisningen
Det, jeg især vil lægge vægt på i min undervisning, er fingerspil. Der vil være mulighed for at lære forskellige teknikker indenfor fingerspilsguitar, og der vil blive lagt vægt på de essentielle ting, såsom basale mønstre, man spiller på strengene, hvilket også er et godt værktøj, når man sidder og øver derhjemme. Jeg vil have sange og materiale klar til at demonstrere teknikker, og så kan eleven selvfølgelig også komme med ønsker, skulle det være tilfældet.

Den første lektion
Til den første lektion vil vi finde ud af hvor eleven ligger niveaumæssigt og komme i gang med forløbet hurtigst muligt. Der vil primært være fokus på de mere simple øvelser, som eleven skal kunne øve sig på til næste gang. Jeg vil også demonstrere typiske fejl og dårlige vaner, som eleven derfor kan undgå.

 

Underviser også hos dig?

Ja, August underviser kun hos eleven.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til August D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked