Axel H.

Guitar, Rytmisk guitar
Disciplineret undervisning formidlet på en moderne og pædagogisk måde.

Om Axel
Axel er en ung aarhusiansk fyr, som brænder for musik og videreformidling af den. Lige nu får han selv undervisning på Frontsession og Aarhus Musikskole og har planer om at søge ind på MGK og efterfølgende Konservatoriet. Axel har spillet guitar i 15 år og har en bred vifte af genrer under bæltet med rock, funk, blues og jazz som de primære.

Om undervisningen
Som guitarist såvel som lærer ligger fokus på at kunne spille frit, og Axel lægger vægt på improvisationsundervisning. Hos Axel lærer du efter noder (evt. tabs efter behov), men bruger også øret i undervisningen, da alt dette er egenskaber, som er værd at lære.

Den første lektion
En typisk lektionsplan.

1. Ud fra den teknik, genre eller sang, du gerne vil lære tager Axel et nummer med, som du får som lektie at høre hjemmefra.

2. I gennemgår sangen sammen og spiller den.

3. Axel viser universelle eller genrebestemte guitar- og musikalske koncepter, der forekommer i sangen samt eksempler på, hvordan du kan bruge dem.

4. Axel akkompagnerer dig, mens du afprøver koncepterne, og han hjælper dig, hvis der er noget, du er i tvivl om.

5. Du får som lektie at øve sangen/koncepterne og viser kort til næste time hvad du har lært. Hermed bliver undervisningen mere personlig, og der kan tages højde for den måde, du lærer bedst på.

Underviser også hos dig?

Ja, Axel underviser hos eleven mod et aftalt kørselsgebyr.

Onlineundervisning

Axel H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Axel H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Axel H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked