fbpx

Benjamin H.

Klaver, Komposition
Uddannet rytmisk pianist tilbyder undervist til alle niveauer.

Om Benjamin
Jeg er en rytmisk pianist med en kompositorisk kandidatgrad fra SDMK 2019.

Siden jeg modtog mit diplom har jeg arbejdet med musik og tilbudt musikundervisning til folk i alle aldre.

Jeg har, ligesom de fleste af os, kendt til musik i hele mit liv og haft en masse fantastiske oplevelser indtil jeg, for godt 15 år siden, for alvor påbegyndte min fordybelse i klaveret.

En alsidig musiker
Jeg har beskæftiget mig mest med jazz samt komposition/lydproduktion og improvisationsmusik, og føler mig derfor ret godt udrustet til at arbejde med de fleste rytmiske genre.

At møde forskellige mennesker med fælles interesser er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Jeg elsker at følge med og tage del i folks musikalske udvikling.

Passion er talent
Det handler altsammen om, hvor meget tid du lægger i musikken. Den bedste lærer vil altid være dig selv. Jeg står selvfølgelig til rådighed med min erfaring og min kærlighed til at dele information, men man bliver kun så god som de timer man smider i sit arbejde. Jeg kan sagtens dukke op en gang eller to hver uge eller hver måned, men i sidste ende er det op til dig og din egen lidenskab.

Derfor kan det være en god ide at gøre dig nogle tanker om,  hvad det er du ønsker at opnå med musikken, hvad der inspirerer dig, og hvad du kunne tænke dig min hjælp til.

For mig er det selvfølgelig vigtigt, at du føler du får den assistance du søger.

Undervisning til alle niveauer
Hvad enten du har spillet i årevis, lige er begyndt eller bare er nysgerrig på, hvad musikudøvelse er for noget, så kan vi finde en løsning til dig. Alle er forskellige, og jeg går derfor altid meget op i at møde folk som de er og arbejde med det, som de selv brænder for.

´

Underviser også hos dig?

Ja. Undervisningen kan foregå hos mig, dig eller online. Det afgøres ud fra afstanden, da jeg kun kører ud til folk med min cykel. Jeg har en øvre grænse på 12-13 kilometer fra Odense C. Da jeg kører på min cykel, finder jeg ikke et kørselsgebyr nødvendigt.

Onlineundervisning

Benjamin H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Benjamin H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked