Benjamin K.

Bas, Elbas, Hørelære/Musikteori, Klaver, Trommer
"Jeg elsker at undervise og lære fra mig. Den største gave er at se elever udvikle sig og have det sjovt, mens de spiller på deres instrument."

Om Benjamin
Benjamin er kandidatuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han har blandt andet turneret rundt med Melvin Kakoozas late night show, spillet gospelkoncerter med Rune Herholdt og medvirket i en lang række andre musikalske projekter. Benjamin befinder sig mest i genrerne gospel, pop, funk, latin og jazz, men værdsætter al slags musik, så længe det er kvalitet.

Om undervisningen
Nedenunder kan du se, hvilke emner og områder, der vil være fremtrædende i Benjamins undervisning på en sjov, lærerig og inspirerende måde.

Trommer
Teknik – Groove & Time – Nodelæsning – Aflytning/Transskribering – Koordination & Balance – Polyrytmik

Klaver
Akkorder – Nodelæsning – Groove & Time – Koordination mellem hænder og fødder – Klang – Skalaer

Bas
Lær gribebrættet at kende (Hvor er tonerne) – Spille til numre – Intervaller – Basgange – Teknik

Hørelære
Intervaller – Skalaer – Akkorder – Bladsang – Aflytning/Transskribering – Do, Re, Mi – Imitation – Teori – Evt. fokus på at blive klædt på til MGK-/Konservatorieoptagelsesprøve

Den første lektion
I første lektion vil I tale om, hvilke ønsker du har ift. dit instrument og hvad du forventer af undervisningen. Benjamin vil herefter tilrettelægge undervisningen, så det møder elevens interesse og behov. Undervisningen vil foregå i behagelige og professionelle rammer.

Underviser også hos dig?

Ja, Benjamin kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Riihimækivej, 9200 Aalborg

Onlineundervisning

Benjamin K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Benjamin K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Benjamin K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked