Benjamin R.N.

Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Underviser i øjenhøjde, der er engageret i at udvikle potentiale.

Om Benjamin
Multi platinum-certificeret producer i København. Credits: Tobias Rahim, Ida Laurberg, Xander, Suspekt, Svea S m.fl. Opererer inden for flere genrer og står klar til at hjælpe dig. Jeg har produceret og skrevet sange professionelt igennem de sidste 10 år.

Om undervisningen
Uanset om du er nybegynder eller har været i gang i længere tid, tager vi udgangspunk i dig, og der hvor du er som producer/sangskriver/artist. Du vil få konkrete redskaber og råd, som du med det samme kan implementere og bruge i din musik. Du får også hjælp til at sætte templates op i dit musikprogram, så du hurtigt kan lave fede beats og indspille og mixe “crisp” vokaler. Derudover vil du få små opgaver hver gang, som du skal løse.

Den første lektion
Vores første lektion vil være en forventningsafstemning, hvor vi snakker igennem hvad du kunne tænke dig at opnå, og hvordan vi kommer derhen. Vi vil sætte din computer op i studiet, så vi ved det spiller hver gang du er der. Første lektion kan derfor godt vare lidt længere, hvis vi løber ind i tekniske problemer.

Underviser også hos dig?

Nej, Benjamin underviser på Enghavevej, 1674 Kbh V.

Onlineundervisning

Benjamin R.N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Benjamin R.N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 350 kr.
30 minutter: 475 kr.
30 minutter: 599 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Benjamin R.N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked