Bertil J.

Tværfløjte
En tålmodig, lyttende, engageret og forstående underviser.

Om Bertil
Bertils musikalske rejse startede med klaver hos Susanne Germer i nogle år, derefter gik han til violin på Albertslund Musikskole. Kort tid efter startede Bertil i Tivoli Garden, hvor han fik spillet marchfløjte, piccolo og til sidst tværfløjte. Siden har Bertil taget klassisk MGK i tre år, hvor han har modtaget masser af god og solid undervisning samt deltaget i ensemblespil, konkurrencer, koncerter og masterclasses med bl.a. Ulla Millmann, Toke Lund Christiansen m.fl. Med denne bagage har Bertil et solidt udgangspunkt for at forbedre lige netop dit niveau! Bertils tidligere fløjtelærere tæller Anna Nykvist, Nell Larsen, Tine Karlshøj og andre.

Om undervisningen
Bertil vil lægge vægt på de ting, som eleven finder udfordrende, og han vil også i den grad være med til at sikre fremskridt og udvikling for eleven, både i det tekniske og det musikalske. Han vil naturligvis sørge for at eleven får mest muligt ud af undervisningen, og at eleven ikke går derfra med tvivl om sin øvning.

Den første lektion
Første lektion vil gå ud på at finde elevens niveau og målet med fløjten. Bertil vil derefter stille en opgave til næste lektion. Dog hvis eleven selv har et ønske til et stykke, er dette selvfølgelig også en mulighed, (afhængig af niveau).

Underviser også hos dig?

Ja, Bertil kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Smallegade, Frederiksberg 2000.

Onlineundervisning

Bertil J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Bertil J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 125 kr.
45 minutter: 200 kr.
60 minutter: 250 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Bertil J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked