fbpx

Bianca

Violin
Konservatorieuddannet violinist på højt niveau med massiv undervisningserfaring - herunder masser af erfaring i at undervise børn og unge - undervisere begyndere, øvede og professionelle.

Om Bianca
Jeg hedder Bianca. Jeg er musiker, uddannet på Syddansk Musikkonservatorium som violinist – Bachelor og Kandidat.

Jeg bor og underviser i København. Jeg har spillet violin i 17 år og har undervist privat i Danmark i 3 år. Jeg har haft også pædagogisk praktik på konservatoriet i et år.

Børn og unge
Jeg har erfaringer med undervisning af børn og unge i alderen fra 7 til 25 år.

Om undervisningen
Jeg er en entusiastisk og dedikeret violinist og underviser med stor respekt for musikken og mine medspillere – om det er elever eller andre professionelle. Jeg nyder meget at dele min viden med andre. Jeg tror stærkt på individualiseret undervisning, der kræver tilpasning af undervisningselementer og materialer til eleverne og deres personlige behov.

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej, Bianca underviser pt. kun hos sig selv.

Onlineundervisning

Bianca tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Bianca tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

RABATTER
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.


Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Bianca og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked