Bjarke I.

Elektronisk musik, Guitar, Klaver, Musik- og lydproduktion
Engageret, rolig og tålmodig.

Om Bjarke
Jeg hedder Bjarke, bor i Kolding og går på lyddesignuddannelsen Sonic College.
Jeg har gået i musikskole, siden jeg var 14 år. Derudover har jeg gået på en musikefterskole og en kreativ HF efterfulgt af fire år på MGK (tre år med rytmisk elguitar og et år på folkemusiklinjen med akustisk guitar).

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på at være tålmodig og at vise forståelse for, at det både er sjovt og svært at lære at spille et instrument, og at eleven derfor kan have brug for støtte i at øve sig.

Underviser også hos dig?

Ja, Bjarke kan også undervise hos eleven, evt. mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Engstien eller i Universitetsparken, 6000 Kolding.

Onlineundervisning

Bjarke I. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Bjarke I. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Bjarke I. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked