Bruno T.

Sammenspil, Trommer
Professionel trommeslager, uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København, underviser alle niveauer og aldre.

Om Bruno
Jeg hedder Bruno, og jeg er professionel trommeslager og uddannet musiklærer på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Der blev jeg undervist i trommer, sammenspil, bevægelse, rytmetræning, elementær rytmisk træning og body-percussion.

Selv har jeg undervist forskellige aldersgrupper på flere niveauer på både folkeskoler, efterskoler, højskoler, Københavns musikkonservatorium og flere andre steder.

Samarbejde med mange dygtige musikere
Som udøvende trommeslager har jeg spillet og udgivet plader i samarbejde med: Sebastian Zawadzki (PL), Richard Andersson (DK), Dave Liebman (US), Francesco Venerucci (IT), Ricardo Formoso (PT), Tancredi Emmi (Sardinia), Eladio Diaz Orchestra (SP), Jacobo De Miguel (SP), Adele Pardi (IT), Giovanni Yañez (SP), Wilson Correia (PT), Ana Rodriguez Espada (SP), Alejandro San Pelayo (SP) og mange andre.

Mange bands
Jeg er velintegreret I Københavns musikmiljø og har flere forskellige bands, jeg spiller med i: Claudio Passilongo Trio, Niels Wilhelm Knudsen, Sebastian Zawadzki Trio, Klanglys, DRAM big band, Romulo De Oliveira, Victor Bøsling og flere forskellige projekter.

Om undervisningen
Jeg underviser begyndere, let øvede og meget øvede. Undervisningen bliver tilrettelagt efter elevernes individuelle niveau og henvender sig til alle med eller uden forkundskaber.

Kurset er tænkt som en mulighed for, at eleverne kan udvikle sig rytmisk og få en forståelse for trommernes rolle i forskellige musikgenrer, ligesom der vil fokuseres på hvordan trommespil er en vej til at udvikle sin kreativitet og sin opmærksomhed på kroppen og dens positur, bevægelse og koordination. Selvom trommer er mit hovedinstrument, underviser jeg også i klaver, guitar og bas på begynderniveau.

Jeg er meget glad for at arbejde med forskellige elever og at hjælpe dem med deres musikalske udfordringer.

Med venlig hilsen
Bruno

Priser

30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Bruno T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked