Casper H.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Casper er en dygtig og energisk underviser, som lever for musikken.

Om Casper
Casper er en erfaren musikunderviser, der sætter fokus på tryghed og nærvær med en positiv tilgang undervisningssituationen. Casper er selv vokset op i et musikalsk miljø fuld af musik og sang, og han har gennem tiden undervist mange elever og hjulpet dem med at nå deres ønskede niveau – lige fra hobbyguitarister og til dem, der skal optræde foran et publikum.

Om undervisningen
Undervisningen tager udgangspunkt i elevens ønsker, alder og niveau. Der arbejdes blandt andet med:

– Fingerspil
– Rytme og time
– Dynamik
– Solo
– Samspil
– Tabulatur
– Akkorder
– Nodelære

Den første lektion
Ved første lektion er det primære fokus at fastslå elevens ønsker og finde det nuværende niveau samt skabe god tryghed og kemi. Casper er meget social og behagelig og sætter fokus på et hyggeligt og lærerigt miljø, og sammen bliver I enige om ambitionerne.

OBS: Medbring egen guitar 🙂

Underviser også hos dig?

Ja, Casper kommer også til eleven mod et nærmere aftalt kørselsgebyr. Ellers foregår lektionerne hos Casper i 6040 Egtved.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Casper H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked