Cecilia

Hørelære/Musikteori, Musikhistorie, Violin
Dygtig violinist med stort undervisningsengagement underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Cecilia
Mit navn er Cecilia, og jeg har 20 års erfaring som violinist. Jeg er uddannet violinist på klassisk MGK, og har efterfølgende studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Jeg er på nuværende tidspunkt studerende på kandidaten i musikvidenskab på Århus Universitet, og jeg interesserer rigtig meget for musikhistorie og teori.

Bred profil
Jeg har en bred faglig profil inden for klassisk musik, og jeg har klassisk sang som andet hovedfag. Jeg ville kunne undervise i suzuki violin eller tilegne et program, som passer til den enkelte elevs præferencer og erfaring.

Jeg brænder for at dele spilleglæde og at mine elever går fra timen med både praktisk og musikalsk inspiration.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget lokale i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Cecilia og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked