Cecilia

Hørelære/Musikteori, Klassisk sang, Musikhistorie, Violin
Violinist og mezzosopran med stort undervisningsengagement underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Cecilia
Mit navn er Cecilia, og jeg har 20 års erfaring som violinist. Jeg er uddannet violinist på klassisk MGK, og har efterfølgende studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Derudover har jeg mange års erfaring som udøvende sanger.

Jeg er på nuværende tidspunkt studerende på Syddansk Musikkonservatorium som mezzosopran, og derudover er jeg færdig Cand. mag i Musikvidenskab og Nordisk sprog og Litteratur. Min faglighed indenfor musik er således både teoretisk og praktisk, og jeg mener begge er lige vigtige og spændende.

Bred profil
Jeg har en bred faglig profil inden for klassisk musik, og jeg har klassisk sang som andet hovedfag. Jeg ville kunne undervise i suzuki violin eller tilegne et program, som passer til den enkelte elevs præferencer og erfaring.

Jeg brænder for at dele spilleglæde og at mine elever går fra timen med både praktisk og musikalsk inspiration.

Sangundervisningen
Jeg studerer klassisk sang ved Syddansk Musikkonservatorium og har over 10 års erfaring som professionel kirkesanger, og er også freelance solist. Jeg underviser i hvordan man bygger en god og sund sangteknik op, som kan bruges fra alt til højskole og kirkesang, til lieder og operaarier.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

“Efter 10 lektioner i violin hos Cecilia har jeg nået at lære rigtig meget. Cecilia er, udover at være rigtig rar, virkelig dygtig til sit fag og underviser med stor entusiasme og integritet.”

– Anna, tidligere elev

Underviser også hos dig?

Nej, Cecilia underviser hos sig selv.

Onlineundervisning

Cecilia tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Cecilia tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Cecilia og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked