Christian

Elbas
Grooves. Pop/rock, funk, jazz/blues mm.

Christian er en etableret bassist på den nordjyske musikscene og er uddannet ved Jysk Musikkonservatorium i 2010 med hovedfagene El-bas og Sang, Spil & Bevægelse. Han er med på adskillige cd-udgivelser i diverse bands og har allerede opbygget en flot karriere. Christian er på et virtuost niveau i sit basspil – både teknisk og musikalsk – og spiller altid med et overbevisende groove. Han spændvidde er bred, og han spiller mange genrer lige fra pop/rock til jazz til fusion rigtig godt.

Christian er læreren for den i forvejen dygtige elev, som brænder for at lære mere og udvide sit musikalske sprog. Er det dig?

Underviser også hos dig?

Nej. Christian underviser i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Christian tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Christian tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Christian og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked