Christian

Elbas
Grooves. Pop/rock, funk, jazz/blues mm.

Christian er en etableret bassist på den nordjyske musikscene og er uddannet ved Jysk Musikkonservatorium i 2010 med hovedfagene El-bas og Sang, Spil & Bevægelse. Han er med på adskillige cd-udgivelser i diverse bands og har allerede opbygget en flot karriere. Christian er på et virtuost niveau i sit basspil – både teknisk og musikalsk – og spiller altid med et overbevisende groove. Han spændvidde er bred, og han spiller mange genrer lige fra pop/rock til jazz til fusion rigtig godt.

Christian er læreren for den i forvejen dygtige elev, som brænder for at lære mere og udvide sit musikalske sprog. Er det dig?

Underviser også hos dig?

Nej. Christian underviser i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Christian og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked