Christian L.

Guitar, Keyboard/Synthesizer, Klaver, Sang
Dygtig sanger og pianist underviser i sang, klaver og keyboard på alle niveauer. Derudover kan Christian undervise i begynderguitar.

Om Christian
Jeg underviser fortrinsvist i klaver/keyboard og sang. Kan også becifringer mv. på guitar hvis en sangelev vil have mulighed for at akkompagnere sig selv der.
Jeg har 8 års erfaring som klaver- og sanglærer.

Om undervisningen
I min undervisning kan jeg godt lide at tage udgangspunkt i, der hvor eleven er og i, hvad eleven gerne vil med instrumentet. Både klassisk og rytmisk.

Teorien bag musikken vil jeg også gerne have puttet ind i mellem den musik vi frembringer, sådan at vi forstår hvordan det hænger sammen og kan læse os frem til toner og akkorder og så ligge musik i det.

Jeg går samtidig meget op i ergonomien og i at gøre det så afslappet som muligt at synge/spille. En afslappet humoristisk atmosfære hos mig er også en prioritet så vel som seriøsitet.

50 pct. på introlektionen
Book en lektion med Christian og få 50 pct. i rabat på introlektionen (30 min), hvis du minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes.

Onlineundervisning

Christian L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Christian L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Christian L. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked