Christian L.L.

Guitar, Sangskrivning
Med sin lærerbaggrund er Christian stærk i relationer og til at tilrettelægge undervisning, som motiverer eleven.

Om Christian
Christian startede med at spille guitar, da han var 13 år. Siden da har han været med i flere bands og valgte senere at læse musik på læreruddannelsen i Aalborg. Han har undervist musik i en folkeskole i nogle år, men læser nu videre på universitetet. Ved siden af sit studie spiller han i band inden for flere genrer, herunder metal, rock, pop, blues, jazz og hiphop, og han komponerer desuden sine egne sange.

Om undervisningen
Christian lægger vægt på, at undervisningen skal være relevant for det, som eleven gerne vil lære. Hvis du f.eks. er interesseret i at lære at spille rock, starter I med nogle klassikere, som du er med til at udvælge. Hvis du vil lære at skrive dine egne sange og måske kan spille lidt i forvejen, undersøger I sammen, hvad det er, du mangler for at komme i gang.

Den første lektion
I den første lektion vil Christian lære dig og dine musikinteresser at kende. I starter med en snak om, hvad du bl.a. lytter til af musik, samt om hvilke mål du måske allerede har sat selv. Derefter kan I begynde at udvælge det væsentlige, hvorefter I selvfølgelig også skal nå at spille lidt.

Underviser også hos dig?

Ja, Christian kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Lindegården, 9400 Nørresundby.

Onlineundervisning

Christian L.L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Christian L.L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Christian L.L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked