Christian S.A.

Guitar, Hørelære/Musikteori, Klassisk guitar
En rolig og tålmodig underviser med fokus på spilleglæde.

Om Christian
Jeg har en kandidat i klassisk guitar fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Jeg har undervist på flere musikskoler bl.a. i København og på Bornholm og arbejder desuden som musiklærer på en folkeskole på Bornholm.

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt at spille musik, og at man får noget ud af det. Spilleglæden er efter min erfaring den vigtigste faktor i at opretholde motivationen. Undervisningen tilrettelægges således, at vi hele tiden arbejder på noget, som eleven gerne selv vil spille.

Den første lektion
Vi starter med at lære guitaren at kende (guitarens dele, strengenes navne osv.) Derefter går vi over i lette, kendte, enstemmige melodier, hvorefter vi arbejder os hen mod mere komplicerede teknikker.

Underviser også hos dig?

Ja, Christian kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Sigtebrovejen, 3720 Aakirkeby.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Christian S.A. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked