Claire C.

Basun, Cello, Elektronisk musik, Keyboard, Musik- og lydproduktion, Trombone
Professionel musiker, musikproducer og komponist tilbyder undervisning i cello, keyboard, trombone, elektronisk musik og musik- og lydproduktion (Logic X/Ableton).

Om Claire
Mit navn er Claire, og jeg er professionel musiker, musikproducer og komponist. Jeg flyttede til København fra Los Angeles for et par år siden, hvor jeg optrådte, turnerede og indspillede.

Blandt andet har jeg komponeret filmmusik og optrådt i tv-shows og med kendte, store artister som Miley Cyrus, Kanye West, Madonna og Frank Ocean og indspillet musik med endnu flere. Desuden har jeg undervist i cello og trombone siden 2006.

Jeg har to musikperformance-uddannelser fra University of Miami – jeg har både en i klassisk og en i jazz.

Nyder at undervise
Jeg nyder virkelig at undervise. Jeg tilpasser mine lektioner mod den enkelte elevs individuelle mål og interesser. Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at forfølge dine musikalske interesser!

P.S. selvom jeg kan tale dansk, foretrækker jeg at undervise på engelsk.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår i Claires studie på Frederiksberg.

Onlineundervisning

Claire C. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Claire C. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 390 kr.
60 minutter: 500 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Claire C. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked