Claus Aa.

Akustisk guitar, Guitar, Guitar og sang synkront, Rytmisk guitar, Sang
Inspirerende, imødekommende og grundig underviser.

Om Claus
Claus har sunget og spillet guitar siden 1. klasse i folkeskolen. Gennem undervisningsforløb og deltagelse i en lang række bands og samspilsforløb har han udviklet guitarspil og teknikker, der både dækker akustisk og elektrisk guitar. Med fokus på folk- og singersongwriter-stilarterne har han udviklet en bred vifte af spilleteknikker på akustisk guitar. Claus er også lead- og rytmeguitarist samt forsanger i et band, der stilmæssigt spænder fra rock/pop til reggae og latin. Claus har undervist privatelever i singersongwriter-guitar og sang i en årrække, og han har desuden deltaget i en række musicals og teaterforestillinger og selv modtaget professionel sangundervisning i flere perioder. Claus underviser begyndere, let øvede og øvede guitarister og sangere.

Om undervisningen
Guitarundervisning vil tage udgangspunkt i teknikker, der passer til dine evner og øvelser og får dig videre i din musikalske udvikling. Med grundig indføring i akkorder, skalaer og guitarteknikker arbejder I jer frem mod dine mål. I sangundervisningen tilbyder Claus øvelser og udfordringer, der får dig videre i brugen af din stemme som instrument. Han hjælper dig med at udforske din stemme, så du kan give din sang det udtryk, du ønsker.

Den første lektion
Claus undersøger dit niveau for derfra at komme hurtigt igang. Det er vigtigt at du som elev oplever at komme videre allerede første gang I mødes. Claus vil introducere guitar- og evt. sangteknikker, der passer til dit udviklingstrin.

Underviser også hos dig?

Ja, Claus kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Beldringevej, 2700 Brønshøj.

Onlineundervisning

Claus Aa. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Claus Aa. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Claus Aa. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked