David S.

Hørelære/Musikteori, Klassisk klaver, Klassisk slagtøj, Klaver, Marimba, Trommer
Underviser i marimba, trommer, klaver, klassisk slagtøj og hørelære/musikteori. Fremragende til undervisning af børn.

Om David:
Statsprøvet musikpædagog, Det Fynske Musikkonservatorium 2006, hovedfag: klassisk slagtøj og marimba, bifag: trommesæt, klaver, hørelære, teori, musikhistorie.

David fortæller:
”Jeg tilbyder undervisning i trommesæt, marimba, klaver og musikteori og hørelære.

Til dagligt arbejder jeg som musikskolelærer ved Vejen Musikskole, Vejen Garden og Danehof Garden, Nyborg og har således stor erfaring med undervisning af især børn.

Min uddannelse tog jeg i Odense på Det Fynske Musikkonservatorium og i 2006 blev jeg færdig med hovedfaget klassisk slagtøj og bifag i trommesæt og klaver.

Elsker at undervise
Idet jeg elsker at undervise, vil du møde en super engageret lærer, som både tilbyder undervisning i eget hjem samt privat hos dig for et lille tillæg på 50 kr.

Book en lektion med David i dag! Du får 50 pct. på første lektion,  hvis du som minimum napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr på 50 kr. oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos David.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til David S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked