David

Guitar
Fantastisk rock-, blues-, og slide-guitarist med kæmpe erfaring underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Fra blues til rock – lær at spille som dine helte

David fortæller:
”Kan du lide Jimi Hendrix? David Gilmour? Mark Knopfler? John Mayer?
Jeg har spillet guitar hele mit liv, og jeg brænder for at give dig netop de tricks, som du mangler i dit spil. Jeg er professionel guitarist med en lang karriere bag mig, bl.a. er jeg den originale guitarist og sangskriver i den meget roste danske gruppe Baal.

Hvad enten du er helt nybegynder og vil lære, hvordan du spiller de smukke akkorder på din guitar, eller du er øvet, så kan jeg hjælpe dig med at blive dygtigere. Der er ingen magisk pille, og du skal øve dig, men jeg lover, at du vil komme til at kunne ting, du altid har ønsket dig. Jeg specialiserer mig i alle slags rock- og bluesstilarter, både på akustisk og elektrisk guitar, og jeg ved, hvordan guitarrollerne i de store klassiske rocknumre er skruet sammen. Det vil jeg utrolig gerne lære dig.”

Jeg underviser både herhjemme og i USA, hvor jeg har deltaget i seminarer med mit andet speciale, nemlig gammel blues- og ragtime fingerpicking-guitar fra 1920’erne og 30’erne. Hvis du kan lide gammel blues og slideguitar, så er du kommet til den rette.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig, der gerne vil lære mere om klassisk rock- og bluesguitar – hvad enten du er begynder eller øvet!

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til David og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked