Deanna S.

Bratsch, Hørelære/Musikteori, Violin
Amerikansk bratschist og violinist tilbyder undervisning i violin, bratsch samt hørelære/musikteori for begyndere og øvede på Nørrebro og online. Med en masse af undervisningerfaring kan hun hjælpe dig med at lære violin og viola.

Om Deanna
Bratschist Deanna Said flyttede til Danmark i 2017, hvor hun blev optaget på Det Kongelige Musikkonservatorium som Fulbright-modtager hos professor Lars Anders-Tomter.

Året efter blev Deanna optaget med højeste karakter på solistuddannelsen på Syddansk Musikkonservatorium i 2018. Hun er nyuddannet som solist og studerer hos professor Claus Myrup i 2020.

En masse erfaring
Deanna er en yderst aktiv orkestermusiker og dansk musikliv har taget varmt imod hende. Hun har jævntligt spillet med danske orkestre som Det Kongelige Kapel, Sønderjyllands Symfoniorkester, Danmarks Underholdningsorkester, Det Ny Teater, Føroyar Symfoniorkester og flere andre, både som assistent og på længerevarende kontrakter. Hun glæder sig til nye projekter og koncerter i Danmark i fremtiden.

Musik lige fra barndommen
Som barn hun blev introduceret til musik i skolen omtrent samtidig med, at hun blev introduceret for Line Dance i Texas. Hendes lidenskab for musik udviklede sig hurtigt, og i en alder af 16 år begyndte hun at modtage bratschundervisning. Hun gik videre til at studere ved San Francisco Conservatory hos professor Jodi Levitz, University of Nevada Reno hos professor Stephanie Sant’Ambrogio og Indiana University’s Jacobs School of Music hos professor Ed Gazouleas.

En masse priser
Hun har vundet mange priser: Project Inclusion Fellowship i Grant Park Music Festival (Chicago, IL, USA) 2015, fuldt stipendium til Bowdoin International Music Festival (Bowdoin, ME USA) 2013, fuldt stipendium til Aspen Music Festival (Aspen, CO, USA) 2011, solokoncerter med Ruby Mountain Symphony, UNR’s Mest Fremragende Kandidat Studerende (Reno, NV, USA) 2010 og mange flere.

En aktiv musiker
Fra 2014-16 var hun medlem af Evansville Philharmonic (IN, USA) og Owensboro Symphony (KY, USA). Hun elsker at spille kammermusik, og hendes festivaloptræden inkluderer Aspen Music Festival, Bowdoin International Music Festival, Roundtop Music Festival blandt andre. Fra 2016-17 boede hun i Washington D.C. og var på fakultetet for DC Youth Orchestra Program og medlem af den moderne strygerkvartet, Rogue Collective.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår på Nørrebro hos Deanna. Der tilbydes dog online-undervisning.

Onlineundervisning

Deanna S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 399 kr.
45 minutter: 499 kr.
60 minutter: 599 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Deanna S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked