Dicte B.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Sang
Dygtig cand.mag i musik underviser begyndere, let øvede og øvede i klaver og sang.

Dictes baggrund
Jeg er cand.mag i Musikvidenskab og har fire års erfaring med at undervise i klaver og sang. Jeg har tyve års erfaring med at spille klaver, har sunget siden jeg var tre og har altid været meget passioneret omkring musikken. Jeg har gennem fire år arbejdet med en masse med børn, men også ældre omkring de 40-60+. Jeg har bl.a. arbejdet som musiklærer på flere folkeskoler, været tilknyttet Kulturskolen i Grenaa som musikunderviser og været værkstedsunderviser på musiklinjen på FGU for socialt udsatte. Det seneste år har jeg også undervist i kompositionsteori med henblik på at lave musik til computerspil.

Om undervisningen
I min undervisning er der plads til fejl, og der arbejdes i trygge rammer. Vigtigst af alt er, at eleven har motivation, gerne vil lære sit instrument at kende og finder det sjovt at spille.

Jeg går op i at undervise i både teori og praksis, da begge elementer går hånd i hånd. I min undervisning lægger jeg særligt vægt på sunde vaner og teknisk kunnen, så du kan få den bedste oplevelse med instrumentet.

Klaver vil bl.a. fokusere på:
– Hørelære
– Becifringsspil
– Nodelære
– Musikteori
– Akkompagnement og brugsklaver
– Indlevelse og udtryk

Sang vil bl.a. fokusere på (obs: sangundervisning foregår ikke online):
– Intonering
– Udtryk
– støtte og teknik

Kort sagt alt du skal vide for at kunne spille klaver eller lære at synge!

Underviser også hos dig?

Ja, inden for rimelig afstand og ellers foregår undervisningen i Grenaa.

Onlineundervisning

Dicte B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 220 kr.
45 minutter: 302 kr.
60 minutter: 387 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Dicte B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked