Dicte B.

Hørelære/Musikteori, Klaver
Dygtig musikvidenskabsstuderende underviser begyndere og let øvede i klaver.

Dictes baggrund
Jeg er en igangværende kandidatstuderende fra Musikvidenskab, der netop har afsluttet sin bachelor i musikvidenskab. Musikken har altid været en essentiel del af min hverdag i form af en musikalsk familie og en dyb fascination for musik.

I løbet af bacheloren har jeg fået et bredt spektrum af musikalske værktøjer indenfor faget, men da musikkens verden er bundløs, er der altid mere at lære!

Klaverundervisning
Undervisningen er for nybegyndere og let øvede.

Ved undervisningen vil der blive taget hånd om følgende:
– Hørelære
– Becifringsspil
– Nodelære
– Musikteori

Kort sagt alt du skal vide for at kunne spille klaver!

Trygge forhold
Til undervisningen arbejder eleven under trygge forhold, og der vil serveres te og evt. kan man få et stykke chokolade, alt efter hvad jeg har i huset. Vigtigst af alt er, at eleven har motivation for instrumentet, gerne vil lære instrumentet at kende og finder det sjovt at spille.

Eftersom alle elever er forskellige, vil der, alt efter behov, blive taget hånd om evt. ønsker der skulle være fra elevens side.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår kun i Dictes egen lejlighed i Aarhus V.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Dicte B. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked