Dines K.

Elbas, Guitar, Heavyguitar, Rockguitar, Rytmisk guitar, Ukulele
Dygtig guitarist underviser begyndere og let øvede i guitar, heavyguitar, elbas og ukulele.

Om Dines
Hej mit navn er Dines. Jeg har spillet musik i de sidste 10 år.

Jeg startede på guitar, men hen ad vejen har jeg også fået et stort kendskab til bassen.

I min hverdag studerer jeg, men i weekenderne er jeg halvprofessionel musiker i diverse bands.

Guitar
Jeg har spillet guitar i 10 år og har hovedsageligt haft fokus på rytmisk musik. I de år har jeg været en del af mange forskellige bands, og spillet en masse forskelligt musik, rent genremæssigt.

Min interesse har dog for det meste været inde for rock og metal. Så hvis du vil lære at spille en fe’ rockspade eller noget tungt død, så er du kommet til den rette. Men hvis du er helt grøn og gerne bare vil lære nogle sange, du kan spille rundt om lejrbålet, så skal vi nok finde ud af det.

Improvisation og avancerede teknikker
Jeg kan også hjælpe dig som er lidt mere øvet og gerne vil udforske ting som improvisation. Eller måske nogle af de forskellige teknikker som tapping, fingerspil, hybrid-picking osv.

Bas
Jeg har spillet bas omtrent så længe som jeg har spillet guitar, og bas er et instrument der er let at lære, men svært at mestre.

Hvis du er helt ny til bas, så kan jeg lære dig at få et fedt groove og spille nogle af alle de fede bas-riffs. Jeg vil også være behjælpelig, hvis du er en øvet bassist, der godt kunne tænke dig at prøve kræfter med de lidt mere avanceret teknikker som akkorder, slap og double thumb.

Underviser også hos dig?

Ja, hvis det er inden for en radius af 5 km fra Aarhus Centrum. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Dines eller i hans øvelokale.

Onlineundervisning

Dines K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Dines K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Dines K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked