Emil B.

Klaver, Klaver for begyndere
Tålmodig og erfaren underviser.

Om Emil
Emil er autodidakt musiker. Han har undervist på forskellige musikskoler, bl.a. i 20 år på Rytmisk Center i Kbh. Han har som musiker spillet i mange forskellige sammenhænge de sidste 30 år og turnerer i store dele af verden med bandet “Thorbjørn Risager & The Black Tornado”. Emil spiller rytmisk klaver, orgel m.m. Han har mest spillet genrer som blues, jazz, boogie, soul, pop, rock, gospel og New Orleans-piano.

Om undervisningen 
Emil tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker og kan arbejde med fx. becifringsspil, noder, akkordlære, teori, hørelære, akkompagnement, rytmik, skalaer, puls, soli og riff m.m. Det vigtigste er, at eleven i trygge rammer opnår det, han/hun vil, og får redskaber til at komme videre.

Den første lektion
Den første lektion vil typisk starte med en snak om, hvad eleven har spillet før og gerne vil lære og opnå. Herefter vil I i fællesskab finde et godt sted at starte, gerne med et nummer elevn vil kunne lære forholdsvis hurtigt, så man kommer godt i gang.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår i Emils øvelokale på Vesterbrogade.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Emil B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked