Emil J.E.

Trommer
Ung og smilende underviser, der elsker trommer.

Om Emil
Emil Juman går til dagligt på MGK (musikalsk grundkursus). Han har spillet i Legoland/Billund Garden i over 10 år. Som udøvende musiker har Emil spillet med flere artister og har bl.a. spillet til Jelling Festival og SPOT-festival. Emil har også erfaring med at indspille og mixe trommer.

Om undervisningen
I undervisningen hos Emil bliver der lagt vægt på lysten til at spille. Derfor bliver undervisningen meget baseret på, hvad eleven har lyst til at spille. Der undervises dog stadig i teknik og “time”, men på en måde, der kan holde gejsten oppe hos eleven og derved rykke eleven. Emil går også ind og udfordrer eleven i diverse genre og teknikker, hvilket vil skabe et stabilt udviklingsforløb for eleven.

Den første lektion
Den første lektion hos Emil vil først foregå som en samtale, hvor Emil lærer eleven at kende og omvendt. Herefter snakkes der om, hvad eleven går og lytter til, og hvad eleven synes er fedt at spille. Herefter går eleven til sættet og spiller noget af det, som eleven synes er fedt. Herved opnår underviseren en forståelse for, hvor langt eleven er nået, og kan således skabe et overblik over, hvad der kan undervises i.

Underviser også hos dig?

Ja, Emil underviser kun hos eleven. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand.

Onlineundervisning

Emil J.E. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Emil J.E. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Emil J.E. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked