Emil M.

Hørelære/Musikteori, Rap, Sang, Sangskrivning
Uddannet sanger og musicalperformer underviser alle niveauer.

Om Emil
Jeg er uddannet sanger, skuespiller og musicalperformer fra hhv. Syddansk Musikkonservatorium 2017 og Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia 2020.

Jeg har erfaring med at undervise på alle niveauer og elsker at opleve den magi, der kan forekomme i et undervisningslokale mellem underviser og elev.

Når jeg ikke underviser, arbejder jeg freelance som sanger, skuespiller og musicalperformer.

Udvalgt erfaring
– Atlantis, Tivoli & Musical Selskabet, 2021
Understudy Koptos, ensemble
– Klokkeren Fra Notre Dame, Fredericia Teater, 2019

Cover Phoebus, ensemble

Om undervisningen
Som underviser engagerer jeg mig altid i den enkelte elev – hvordan hjælper jeg bedst muligt vedkommende på vej til en sund teknik og til en god lyd med et stærkt personligt udtryk.

Derudover er det vigtigt for mig, at det skal være sjovt at synge!

Jeg har stor erfaring med både simple tekniske øvelser og med mere dramatisk baserede øvelser, der kan fremme individets personlige udtryk i en sang.

Genremæssigt er jeg enormt bred – jeg har selv erfaring med alt fra rap til pop, musical og klassisk klang – og jeg møder altid eleven der, hvor eleven har sin egen musikalske interesse. Jeg er dog ikke bange for at udfordre eleven med nye genrer.

Underviser også hos dig?

Ja, Emil tilbyder fysisk undervisning hos dig i KBH mod et nærmere aftalt kørselsgebyr.

Onlineundervisning

Emil M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Emil M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Emil M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked