Emil V.

Akustisk guitar, Guitar, Lap Steel og Dobro guitar, Pedal-steel guitar, Rytmisk guitar
Uformel undervisning, der vægter musikalitet og spillelyst højest.

Om Emil
Emil har masser af erfaring som live musiker, og har siden han forlod konservatoriet i Aarhus spillet med en bred vifte af artister og bands (Mads Langer, Dopha, Jonah Blacksmith m.fl.). Siden han først fik en guitar i hånden, har han været dybt optaget af, hvordan man lyder og fraserer godt, dykket ned i alverdens teknikker og har spillet ret meget forskelligt musik – og har derudover en stor kærlighed for steel-guitar, som han bruger i de fleste sammenhænge, han spiller i.

Om undervisningen
Emil lægger vægt på, at undervisningen skal være et inspirerende og trygt rum, hvor I sammen finder ud af, hvordan du kan udtrykke dig bedst muligt på instrumentet. Det kan være at dykke ned i et nummer eller nørde en teknik, rette op på “dårlige vaner”, arbejde med visuelt overblik over gribebrættet – eller lige præcis hvad du gerne vil arbejde med. Emil kan også hjælpe med de mere faglige ting, hvis du f.eks. skal søge ind på MGK eller konservatoriet.

Den første lektion
I vil starte stille og roligt ud og snakke om, hvor du gerne vil hen med dit spil, og hvad for noget musik, du dyrker. Hvis du har noget mere specifikt, du gerne vil have sparring på, så kan I starte der. Hvis du vil undervises i f.eks. pedal steel, vil det være ideelt, at du har din egen med. Hvis du ikke spiller endnu, kan du prøve Emils, og I kan bruge første time på at gennemgå de basale muligheder i instrumentet, så du kan se, om det er noget for dig.

Underviser også hos dig?

Nej, Emil underviser på Nattergalevej, 2400 København NV.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Emil V. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked