Fidel D.

Elektronisk musik, Filmmusik, Keyboard/Synthesizer, Komposition, Lydkunst, Musik- og lydproduktion, Studieteknik
Lyddesigner og komponist, der er lydhør, motiverer og skaber trygge rammer.

Om Fidel
Jeg er en prisnomineret lyddesigner og komponist med 16 års erfaring inden for musikproduktion og lyddesign til adskillige medier. Jeg har en kandidatgrad i audiodesign fra Aarhus Universitet samt en række udgivelser bag mig i genrer som filmmusik, spilmusik, metal, hiphop, pop, afropop m.m.

Om undervisningen
Jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov. Desuden er det afgørende, at jeg formår at skabe en positiv og inspirerende undervisningsatmosfære. Dette indebærer at være lydhør over for eleverne, motivere dem og skabe en tryg ramme, hvor de kan udforske og udvikle deres musikalske evner. Jeg forstår også betydningen af at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs niveau, interesse og mål. Dette indebærer at skræddersy undervisningsmetoder og materiale, så det passer til elevens individuelle behov og læringsstil. Fleksibilitet er nøglen til at sikre, at eleverne forbliver engagerede og motiverede. Endelig modtager eleven god og konstruktiv feedback og vejledning.

Den første lektion
Afklaringsforløb: Første lektion kræver en god samtale, hvor vi taler om elevens musikviden, erfaring og ønsker/mål med undervisningen. Vi finder sammen ud af, hvad der skal fokuseres på og går derefter i gang.

Underviser også hos dig?

Nej, Fidel underviser enten på Langgade i Randers NV eller på Hasle Centervej i Aarhus V.

Onlineundervisning

Fidel D. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 425 kr.
60 minutter: 550 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Fidel D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked