Flemming V.

Akkordeon, Elbas, Harmonika
En personlig og diskuterende lærer med ambition og passion i forgrunden.

Om Flemming
Hej! Jeg er en 26 år gammel Islænding som er i gang med at færdiggøre sit kandidatuddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Der lærer jeg Akkordeon, klassisk harmonika, og det har været mit hovedinstrument gennem hele mit liv siden jeg var 8 årig.

Men siden jeg var 13 år gammel har jeg samlet flere instrumenter som jeg kan spille, blandt andet el-bas, som startede ming lange “karriere” af bandspil.

Jeg har været i stærk kontakt med musik og haft den i forgrunden i næsten 20 år nu. Jeg leder evigt efter noget nyt at lære, eller gøre, og udvide min forståelse for musik.

Således har jeg fået meget indsigt i alt slags musik, og jeg tror jeg kan passere denne forståelse til min elev.

Undervisning
Det som jeg lægger mest vægt på i undervisning er at bygge et stærkt fundament i eleven, således at elevens egen mening kommer uforstyrret frem, og at elevens egen oplevelse, personlighed, og idéer fremføres og kommunikeres til dem som lytter.

Det gør jeg med fokus på teknik, høring, mental training, og med dialogiske teknikker hvorpå jeg kan nå at fange elevens ønsker i musikken og få dem frem.

Hvis eleven kan nå dette sted, så bliver musikspil et positive feedback loop, hvorpå personlig styrke og selvtillid øges samtidigt med musikalske niveuet.

Når eleven kommer op til det niveau at teknikken ikke længere er i vejen, kan eleven “spille” sin mening, blive “instrumentalt” enig med sig selv, og kan vokse op og blomstre for sig selv.

Første lektion
Første lektionen bruges helst til at finde kontaktpunkterne mellem eleven og læreren. At lære at kende eleven for at se elevens egne mål og tanker, samt finde ud af hvilke retninger man skal bevæge sig, og heraf hvad de næste trin er.

Så spiller vi til vores glæde, får set hvor vi står og til slut finder vi noget inspirerende og givende for dig at gøre indtil vi ses den næste gang!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Flemming V. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Flemming V. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked