Frederik B.

Trommer
Jazztrommer. Grooves.

Frederik er lige nu studerende på ‘Nordic Master In Jazz (Nomazz),’ som er en linje for meget dygtige, unge jazzmusikere. Frederik har en Bachelor i Rytmisk Musik på Det Jyske Musikkonservatorium og i forbindelse med sin kandidatuddannelse studeret på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og på Sibelius Akademiet i Helsinki.

Frederik vandt i 2014 en DMA for ‘Årets nye danske Jazznavn’ med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet (BBNJQ).

I September 2016 indspillede BBNJQ deres tredje album i NY i samarbejde med Gilad Hekselman.

Frederik leverer en inspireret undervisning, der er dybt forankret i kærligheden til musikken og groovet og er en fremragende underviser for dig, der elsker grooves og jazztrommespillet, eller som blot ønsker at starte op på trommer og/eller få udfærdiget dine eksisterende færdigheder.

Frederik siger om undervisningen:
”Jeg har efter en del års undervisningserfaring på Otto’s Musikskole i Hobro og privat fundet ud af hvordan elever lærer forskelligt og tilpasser min undervisning til det. Der er nogen, der lærer bedst på øret og andre, der lærer bedst gennem brug af noder. Jeg udfordrer samtidig eleven i at lære på nye måder. Jeg viser mine elever musik, der kan inspirere dem, og som de kan spille til. Jeg går op i tromme/bas samspillet, da det er fundamentet i det meste rytmiske musik. Jeg vil derfor nogle gange spille sammen med eleven, hvor jeg spiller bas og eleven spiller trommer.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Underviser ellers i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Frederik B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Frederik B. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 350 kr.
45 minutter: 450 kr.
60 minutter: 599 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Frederik B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked