Frederik

Trommer
Jazztrommer. Grooves.

Frederik er lige nu studerende på ‘Nordic Master In Jazz (Nomazz),’ som er en linje for meget dygtige, unge jazzmusikere. Frederik har en Bachelor i Rytmisk Musik på Det Jyske Musikkonservatorium og i forbindelse med sin kandidatuddannelse studeret på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og på Sibelius Akademiet i Helsinki.

Frederik vandt i 2014 en DMA for ‘Årets nye danske Jazznavn’ med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet (BBNJQ).

I September 2016 indspillede BBNJQ deres tredje album i NY i samarbejde med Gilad Hekselman.

Frederik leverer en inspireret undervisning, der er dybt forankret i kærligheden til musikken og groovet og er en fremragende underviser for dig, der elsker grooves og jazztrommespillet, eller som blot ønsker at starte op på trommer og/eller få udfærdiget dine eksisterende færdigheder.

Frederik siger om undervisningen:
”Jeg har efter en del års undervisningserfaring på Otto’s Musikskole i Hobro og privat fundet ud af hvordan elever lærer forskelligt og tilpasser min undervisning til det. Der er nogen, der lærer bedst på øret og andre, der lærer bedst gennem brug af noder. Jeg udfordrer samtidig eleven i at lære på nye måder. Jeg viser mine elever musik, der kan inspirere dem, og som de kan spille til. Jeg går op i tromme/bas samspillet, da det er fundamentet i det meste rytmiske musik. Jeg vil derfor nogle gange spille sammen med eleven, hvor jeg spiller bas og eleven spiller trommer.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Underviser ellers i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Frederik og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked