Frederik He.

Trommer
Underviser der lægger vægt på at skabe et trygt, åbensindet og pædagogisk undervisningsmiljø med udfordringer tilpasset den enkelte elev.

Om Frederik
Frederik er en ung smilende fyr, der har en kæmpe passion og kærlighed for trommerne. Frederik har masser af erfaring med at spille i bands og big bands, og han har selv gået på MGK i Holstebro.

Om undervisningen
Frederik tilrettelægger et undervisningsforløb efter elevens ønsker og behov parallelt med et fokus på at have det sjovt, imens der spilles. Der skal arbejdes med rytmer, teknik, “fills”, nodelæsning og meget mere, der lægges stor vægt på at øve trommespillet i en musikalsk kontekst, hvor der spilles til et nummer eller elev og lærer spiller sammen. Trommer er sjovest, når man spiller til musik!

Den første lektion
I første lektion snakkes der om, hvilken musik eleven selv kan lide, og hvilke ønsker der er til undervisningen. Frederik vil tale om grebet på trommestikkerne, om trommesættets funktion og tage udgangspunkt i de mest basale grundrytmer på trommesættet.

Underviser også hos dig?

Nej, Frederik underviser hos sig selv.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Frederik He. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked