Frederik M.

Guitar, Heavyguitar, Rockguitar, Rytmisk guitar
Dygtig guitarist underviser begyndere og øvede. Speciale: metal, shredding, tapping, sweep picking, teknisk guitarspil samt blues og rock.

Om Frederik
Mit navn er Frederik. Jeg er 22 år og har spillet musik i 16 år. Jeg brænder for musik, og har hele mit liv altid presset mine evner, fordi jeg elsker en god udfordring.

Jeg begyndte at undervise, da jeg var omkring 12-13 år, da min storesøsters venner hurtigt ville lære at shredde og lignende. Jeg blev derfra super glad for at undervise og har gjort det lige siden.

Metal
Jeg har lavet en del i min tid som musiker. Alt fra at turnere til studiearbejde og komponering. Jeg vil tro, jeg har været snart alle genrer igennem og har fundet mig selv i ”Technical Death Metal”-genren, hvor der er en god blanding af svær og veludviklet teknik, men også et højt niveau af komponering. Det minder meget om at skrive klassisk musik, som jeg har en meget stor kærlighed til.

Alsidighed
Lige for tiden har jeg gang i to studieprojekter, hvor jeg får lov at teste mine evner inden for produktion fra kamera/video til mix/mastering. Jeg har førhen startet mit eget pladeselskab og gør mig derfor en del i markedsføring samt promovering af musik, da det er en kæmpe hjælp til at lave en succes ud af sin musik på egen hånd. Især i de mere utraditionelle genrer, som dem jeg spiller. Jeg har dog også gjort mig rigtig meget i at udvide min horisont mht. genrer, da alle genrer har deres eget udtryk.

Om undervisningen
Mit primære fokus ligger i metalgenren, men jeg har en meget bred horisont. Jeg specialiserer mig inde for svære teknikker som f.eks ”sweep picking”, ”shredding” og ”tabbing” mm. (Se eventuelt min instagram @the_danish_pimp).

Jeg tager imod elever på alle niveauer, men jeg er ikke din klassiske musikskolelærer, så du behøver ikke være bange for at blive sat i gang med ”Lille Peter Edderkop” hos mig. Der er ikke to guitarister, der er ens. Så derfor er min undervisning skræddersyet til den enkelte elevs mål og ambitioner. Mit mål er nærmere at finde dine styrker, når det kommer til indlæring med en sjov og spændende tilgang.

Alle kan lære at spille guitar
Jeg tror på, at alle kan lære at spille guitar. Det hele ligger i dedikationen, men det er i mine øjne rigtig vigtigt, at man har det sjovt med at lære det, selv de super svære teknikker. Du vil i min undervisning opleve, at du inden for meget få timer vil lære rigtig meget.

Sangskrivning
Jeg gør mig meget i komponeringsaspekterne i teknisk musik. Det kan f.eks. være klassisk musik, fusion, jazz eller “technical death metal”. Generene har hver især mange sjove elementer, som man kan lære rigtig meget af. F.eks. at skrive med orkester lære multiharmonier, polyrytmer og lign. Det er ikke typisk popmusik, jeg skriver. Det er mere i stil med Ludvig Van Beethoven, The Faceless og Guthrie Govan.

Opstart
Typisk vil vi i starten etablere, hvad dine målsætninger er. Derfra går vi i gang med diverse øvelser for at vurdere dit niveau. Når vi har gjort det, kan vi så derfra gå i gang med at vælge en genre eller spillestil, som hjælper dig i den rigtige retning af dine mål. F.eks. hvis dit mål er at lære at shredde, så ville vi nok starte med blues fordi mange skalaer, man bruger i shred bygger videre på dem, man bruger i blues.

 

Frederik underviser elever fra 15 år og opefter.

Underviser også hos dig?

Ja, Frederik kommer hjem til eleven mod et mindre kørselsgebyr.

Priser

30 minutter: 225 kr
45 minutter: 300 kr
60 minutter: 375 kr

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Frederik M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked